Speciale ontruimingen

Het komt helaas steeds vaker voor dat erfgenamen of notarissen een huis moeten leegruimen dat tot ieders verbazing ontzettend vervuild is. Meestal weet de buitenwereld er niets van, is men naar buiten toe heel sociaal en netjes, tot het moment dat men overlijdt of iemand ingrijpt. In veel gevallen was er geen sociale controle meer en leefde men in een isolement. Lichamelijke of geestelijke ziekte is vaak de boosdoener, maar schaamte speelt ook zeker een rol.

Meestal is er een punt bereikt waarop men niet meer terug kan en waardoor de problemen zich opstapelen, soms letterlijk, zoals bij verzamelaars. Dit soort situaties zijn een gevaar voor de gezondheid. Vaak wil de familie dat de omgeving er zo min mogelijk van te weten komt. Wij werken dan met gesloten containers en gaan zeer discreet te werk.

Door de jaren heen hebben wij dit probleem exponentieel zien groeien. Inmiddels zijn wij hierin gespecialiseerd en volledig afgestemd op dit soort situaties:

  • Ons personeel is ingeënt, bijvoorbeeld tegen hepatitis B en tetanus
  • Apparatuur die onze luchtwegen beschermt
  • Speciale kleding om ons lichaam te beschermen
  • Speciale reinigingsmiddelen om ontlasting, nicotine, bloed en vet te verwijderen
  • Speciale desinfecteringsmiddelen tegen virussen, parasieten en schimmels
  • Diverse materialen om dit soort opdrachten uit te voeren

Meer informatie?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze ontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week van 06:00 tot 23:00 voor u klaar.